Цитат в десетката: Спрете Интернет!

Скъпи съотечественици,

Интернет е страховита територия пълна с караконджоли, дракони и най-разнообразни изроди. Хората, които четат, пишат и общуват в мрежата са най-често маниакални убийци, изнасилвачи, нарко-трафиканти и терористи-канибали. Форумите и блоговете се използват за организиране на вандалски протести, покушения срещу политици, банкови обири и оргии с животни. Така наречената “световна мрежа” е зло, което пречи на българите да живеят нормален, спокоен, почтен трудов живот. Ако не искаме в тази държава да стигнем до положение, в което всеки говори каквото си поиска, тази напаст трябва да бъде следена и органичавана.

Миналата седмица интернет-психарите организираха “виртуална” атака срещу правителството. Неспособни да постигнат нищо в собствения си живот, хакери, блогъри и други наркомани създадоха десетки “връзки” към сайта на правителството така че ако търсите думата “провал” в популярната “търсачка” “Гугъл” да попаднете на сайта на правителството. Така отново злепоставиха страната пред чуждите медии и дадоха начало на още една антибългарска кампания точно в момента, в който обществото има нужда от обединение около национално-отговорната идея за отваряне на трети и четвърти блок на АЕЦ Козлодуй. Две седмици по-рано същите тези хора направиха друга, още по-шокираща атака срещу българската държавност организирайки кърваво посегателство срещу Българския парламент. Само използваната умерена сила на полицията спаси държавата от хаос, разруха, морална нищета и свобода на словото.

Онзи ден един от тях отвлече автобус. Благодарение на личната намеса на министъра на вътрешните работи инцидентът завърши без жертви. Но знаем ли какво ще направят утре? Тези хора се крият в мрежата под хитроумно измислени псевдоними, които често звучат точно като собствените им имена, така че да не можем да ги открием. В истинския живот те са често незабележими. Хакерите и блогърите обикновено са ниски, съсухрени и недоволни от живота. В реалния свят не говорят за подривната си дейност. Огледайте се внимателно- може някой от най-близките ви приятели да пише против правителството, да се възмущава от корупцията или да продава човешки органи в интернет.

Единствената възможна мярка срещу произвола в “интернет” е да се наложи пълен и постоянен контрол над цялата мрежа, внимателно да се филтрира информацията, която постъпва на територията на страната. Затова умоляваме уважаемите читатели, ако познават някого, който се занимава с хакерство, черна магия,  или поддържа блог, изобщо някой който има достъп до интернет, да се обадят на телефон 166 или в най-близкото подделение на МВР. Само с пълен контрол върху интернет можем да сложим край на трафика на хора, наркотици, оръжие и информация.

От ръководството на ОПРДВРССНВ

От блога на Никола Пенев

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.