Кой какво във Вип Брадър 3 + фотогалерия

Ники Кънчев представя на журналистите костюм на един от участниците, по време на търга. Снимка: авторката

В петък 13-и сутринта екипът на предаването събра журналисти в къщата край Нови Хан, за да разкаже как 17 популярни българи ще прекарат 8 седмици в луксозната къща. Сред сигурните  участници, обявени до днешния ден (петък 13-ти) са Ицо Хазарта от „Ъпсурт“, Гала, Део, актрисата Аня Пенчева, дъщеря й Петя Дикова, фолкпевецът Милко Калайджиев, Емил Кошлуков, медицинската сестра Кристияна Вълчева, Софи Маринова, Устата. Споменават се имената на проф. Юлиян Вучков и внука на Тодор Живков – Тодор Славков.

На пресконференцията бе разигран търг за журналистите, които наддаваха за предмети на популярните личности от третия сезон на шоуто. Журналистите „търгуваха“ с обема на материалите, които ще напишат за „Вип Брадър“. В замяна те печелеха предмети на бъдещите съквартиранти и персонална информация за собственика им. E-vestnik успя да се пребори за кожена гривна, която се оказа собственост на дизайнерката Божидара Бакалова, сестра на мис България Ивайла Бакалова.

Медицинската сестра Кристияна Вълчева след либийския затвор ще се затвори във "Вип Брадър". Снимка: Булфото

Медицинската сестра Кристияна Вълчева след либийския затвор ще се затвори във "Вип Брадър". Снимка: БулфотоИцо Хазарта от "Ъпсурт" Снимка: БулфотоФолк певецът Милко Калайджиев Снимка: БулфотоЛидерът на "Новото време" Емил Кошлуков. Снимка: БулфотоФолк певицата Софи Маринова. Снимка: БулфотоАктрисата Аня Пенчева Снимка: БулфотоВодещата Гала Снимка: БулфотоРапърът Устата Снимка: Булфото

„Благотворителност чрез забавление“ – с това мото в понеделник стартира новият сезон на риалити шоуто „Вип Брадър“.  Всеки един от „виповете“ застава зад благотворителна кауза и задачата му ще бъде да накара колкото се може повече хора да гласуват за него. Парите, събрани в третия сезон на „Вип Брадър“, ще се разпределят поравно между осем каузи. Начинът за събиране на средствата ще бъде чрез sms-и. Мобилните оператори ще вземат за себе си сумата, която покрива техните разходи, обясниха от екипа. Въпреки че няма обявена награда за победителя в сезона, всеки от участниците в шоуто получава хонорар за престоя си.

„Няма да правим сълзлив Вип Брадър“, категорични бяха продуцентите от „Old school production“. Сега няма да има извинение – няма да стана дарител, защото не знам, къде ще ми отидат парите, каза Ники Николов от екипа на шоуто. Продуцентите загатнаха, че шоуто този сезон може да се превърне в една от най-мащабните благотворителни кампании, дори да надскочи „Българската Коледа“.  Досега обаче всеки от сезоните на шоуто е приключвал със скандал и много въпросителни около победителите и преброяването на гласовете от sms-и.

Самите „випове“ ще имат право да излизат от къщата. Това ще става в събота, когато те влизат в различни роли и практикуват непознати професии. Сред каузите са лечение на деца с проблеми в развитието, борба с трафика на хора, да опазим зрението на нашите деца, зелена България. Една част от каузите ще бъдат с подкрепата на Министерство на труда и социалната политика, на Агенцията за закрила на детето и на Агенцията за социално подпомагане.

Къщата на "Вип Брадър" в Нови Хан. Снимка: авторката

Къщата на "Вип Брадър" в Нови Хан. Снимка: авторкатаВодещият на "живите" предавания Ники Кънчев Снимка: авторкатаКъщата отвътре Снимка: авторкатаЛицето на "Вип Брадър" от рекламния клип на шоуто, който се върти от няколко седмици по Нова ТВ, показва "експонат" от търга за журналисти. Снимка: авторкатаВ двора на къщата на "Вип Брадър" Снимка: авторкатаБанята в Къщата. Снимка: авторкатаНики Кънчев представя на журналистите костюм на един от участниците, по време на търга. Снимка: авторкатаЕ-вестник си спечели гривната на дизайнерката Божидара Бакалова. Снимка: авторкатаСамолетът от "Биг Брадър" 4, в който съквартирантите живяха по време на шоуто. Снимка: авторкатаПродуцентите от "Old school production" Ники Николов и Нико Тупарев (от ляво на дясно). Снимка: авторкатаЖурналисти наддават по време на търга в къщата. Снимка: авторката

Всеки понеделник ще има битки между съквартирантите с водещи Ники Кънчев, Димитър Рачков и Мария Игнатова. Битките представляват състезание, в което съквартирантите участват индивидуално. Всяка седмична битка излъчва един победител, който печели имунитет в елиминациите и има право да номинира 3-ма свои съквартиранти.

Гласуването в този сезон ще бъде положително, с цел да се спаси номинираният за изгонване съквартирант. Ники Кънчев ще води „живите“ предавания  в понеделник, сряда и четвъртък, когато ще бъде денят за изгонване. Коментарното шоу „Голямата уста“, чиято водеща ще бъде фолк певицата Камелия, ще започне седмица след старта на „Вип Брадър 3“ на 16 март.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.