Цитат в десетката: „Клето създание – фен клуб на Емилия Масларова“

Снимка: Булфото

В писмо до Нова ТВ и „Вип Брадър“ Масларова вчера нарече човек с увреждане “клето създание”. Нужно ли е въобще да обяснявам колко е обидно да те нарекат “създание”, че и клето при това? Съжаление и погнуса има в този израз.

Едва ли някой е изненадан. Аз не съм. Още от Могилино си знаем, че Масларова смята хората с увреждания за втора ръка хора, които “толкова си могат”. Да пълзят по пода, да мучат и това е, драги зрители!

Политиката на министерството й е да раздава дребни пари, които позволяват на хората с увреждания да живеят като просяци. Успяват горе-долу да не умрат от глад, но реални права нямат. А Масларова през месец-два обяснява колко мно-о-ого се прави за тях! Е, не като в Западна Европа, ама България е бедна държава (затова тя си купила самолетен билет за 17 000 лв).

Настояваме Масларова да се извини!

Присъединете се към групата “Клето създание – фен клуб на Емилия Масларова” във Фейсбук.  Следете блога, за да научите какво още можете да направите!

Виж още в Блога на Могилино

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.