„Ерос шоу“ в София – 15 лв. и …прелестите на Симба + фотогалерия

Симба на сцената, по време на еротичното си шоу. (По-долу – интервю с нея) Снимка: Иван Бакалов

15 лева и доказателство, че си над 18 години са единствените условия, за да разгледаш еротичното изложение в София „Ерос шоу“. Тази година то отбелязва петата си година в столицата и ще продължи до 28-ми март.

Изложението напомня на селски панаир, събрал възможно „най-личните моми“ и неориентирани момци. Без особено блясък и стил павилионите предлагат близалки, във формата на пениси и торти-цици. Както всяка година може да се намерят различни видове вибратори, изкуствени вагини, лубриканти и даже виагра за без пари – на цена 9,90 лв. На изложението презервативи се раздават щедро, а най- полезният павилион е този на „Здраве без граници“, където всеки може да си направи СПИН-тест безплатно.
Най-голяма навалица, естествено, е край порно-звездите, които изнасят 15 минутни шоу-програми на сцената на изложението. Армия от мъжаги, въоръжени с телефони, апарати и даже видеокамери заснемат разсъбличането на гостенките.

Тази година порно-актрисите, пристигнали специално за изложението, са добре познатата вече на България Дора Месарош (тук интервю с нея от предишното изложение),  чехкинята Магдалена Корбал, известна като двойничка на Памела Андерсън, най-добрата румънска порноактриса Алина Плугару.

Посетители на еротичното шоу оглеждат залата. Снимка: Иван Бакалов

Посетители на еротичното шоу оглеждат залата. Снимка: Иван БакаловМомиче от щанда на секс шоп. Снимка: Иван БакаловПорноактрисата Регина Муун заобиколена от двама кавалери. Снимка: Иван БакаловМомиче от щанд на марка еротична напитка. Снимка: Иван БакаловМомиче от щанд на секс шоп сваля от рафта атрактивен артикул, който напомня популярния напоследък виц - Бате Бойко имал два к.ра, всеки един - по-голям от другия. Снимка: Иван БакаловМомиче от щанд на марка еротична напитка. Снимка: Иван Бакалов

Атракцията на изложението е унгарката, живееща в Италия – Симба (интервю с нея по-долу). Тя непрекъснато уточнява, че не е порно-актриса, а е художник на еротични картини. Още преди да дойде за изложението изтече новината, че е фен на „Манчестър Юнайтед“ и …новият му играч – Димитър Бербатов. „Не губя надеждата, че един ден ще се срещнем с него. И въобще не ме интересува, че си има приятелка. Ще забрави за нея, когато му покажа каква пантера съм в секса“, каза пред медиите Симба.

Симба по време на шоуто си на сцената в зала "Универсиада". Снимка: Иван Бакалов

Симба по време на шоуто си на сцената в зала "Универсиада". Снимка: Иван БакаловВ началото Симба излиза облечена на сцената и постепенно се разделя с части от облеклото си. Снимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСимба на сцената, по време на еротичното си шоу. (По-долу - интервю с нея) Снимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван БакаловСнимка: Иван Бакалов

Погрешното впечатление за това, че екзотичната дама участва във филми за възрастни, идва от начина, по който тя рисува, а именно чисто гола. Докато демонстрира таланта си пред публиката в зала „Универсиада“, художничката разтваря крака и се докосва. Тръпката за посетителите е, че могат да се снимат с всяка една от гостенките. Срещу 12 лева всеки желаещ може да влезе в „частния театър“, където порно-актрисите изнасят представления.

Симба: Рисувам от малка. Но събличането много ми помогна

Симба е на 29 години, живее в Италия и е художничка, която рисува чисто гола. Завършила е художествено училище и постига успех, когато превръща рисуването в шоу. За България тя не знае почти нищо, освен Бербатов. За него казва, че е страхотен и много съжалява, че не може да го нарисува.

Симба позира гола пред картините си. Снимка: Иван Бакалов

– За първи път си в България, какво знаеше за страната ни, преди да дойдеш?

– Да, за първи път. Знаех за Бербатов (смее се). За България знам колкото съм учила в училище. В тази част на Европа досега не съм работила.

– Работиш в Италия, но си от Унгария?

– Да, живея в Италия много отдавна. От три години рисувам гола.

– Как започна с това?

– Това е дълга история. Рисувам от малка, после завърших училище за скулптура и реших, че искам да продължа да рисувам. Започнах първо за себе си, на приятелите ми много им хареса това, което правя и ми организираха изложение. След това започнах да работя на еротично изложение в Милано, започнах да се появявам в телевизията, да се снимам. Човекът, който откри Чичолина, ми предложи да работя с него и да работя гола.

– Какво рисуваш?

– Еротични и порно картини. Или красиви жени. Или двама мъже, които правят любов.

Посетители снимат с телефоните си Симба пред нейни картини. Снимка: Иван Бакалов

Посетители снимат с телефоните си Симба пред нейни картини. Снимка: Иван БакаловСимба рисува. Снимка: Иван БакаловСимба рисува. Снимка: Иван БакаловСимба рисува. Снимка: Иван БакаловСимба позира пред картините си. Снимка: Иван БакаловСимба рисува. Снимка: Иван БакаловКартина от Симба. Симба рисува. Снимка: Иван БакаловСимба позира гола пред картините си. Снимка: Иван Бакалов

– Не се ли притесняваше да рисуваш гола в началото?

– Много.

– Как преодоля притеснението?

– Свикваш след време, както с всичко.

– Кое ти помогна по-бързо да свикнеш, това че са започнали да ти плащат повече, откакто рисуваш гола?

– Всичко. Но най-важното за мен е да рисувам.

– Ти си се реализирала като художник, след като си започнала да се събличаш, така ли?

– Не, аз си рисувах отпреди това и бях име в бизнеса. Но събличането много ми помогна.

– Близките ти как приемат работата ти?

– Всички смятат че е готино.

– Имаш ли приятел?

– Не. Имам много приятели, но не и сериозно гадже.

– Работата ли е причина?

– Не (усмихва се).

Виж тук фотогалерия от „Ерос шоу“ 2007
и от „Ерос шоу“ 2008

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.