Краси Аврамов подобрява песента си за Евровизия с Петя Буюклиева

Победителят в конкурса „ЕвроБГвизия“ Красимир Аврамов вече пусна новия вариант на песента си „Илюжън“. Певецът, познат като човека-глас, бе освиркан, след обявяването на победата му в зала 1 на НДК, по време на финала на конкурса. (Краси Аврамов ще пътува за „Евровизия“ в Москва освиркан и наруган).

Изпълнението на живо на Красимир Аврамов: http://www.youtube.com/watch?v=a2Yzc8807EQ

Видеоклипът на първия вариант на песента:

http://www.youtube.com/watch?v=c_o0cSdGT_E
Голяма част от българските популярни изпълнители заклеймиха изпълнението му като „крайно фалшиво“ и „излагащо България на международния конкурс Евровизия“. В интернет пространството тръгнаха подписки, които настояваха Аврамов да се откаже от конкурса, който тази година ще се проведе в Москва. Една от малкото подкрепили Красимир Аврамов певици бе Петя Буюклиева, която се съгласи да помогне на Аврамов за преработването на песента. Беше пусната информация, че „Илюжън“ ще претърпи промени, така че да стане „по-лесна за изпълнение“.

Новият вариант на песента не се различава коренно от първия. Промяната е във включените вокали на Петя Буюклиева, която с мощния си глас на места „засенчва“ извивките на Краси Аврамов. „По-добре е само Петя да пее“, коментират някои участници във форумите в Интернет.

Вторият вариант на песента „Илюжън“ с участието на Петя Буюклиева: http://www.youtube.com/watch?v=S6AfRXdsGhQ

Пародия на „Комиците“ с участието на човека-праз:
http://www.youtube.com/watch?v=EnRtheVNdd8

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.