За фолкпевиците и уж папарашките кадри в Интернет

Андреа на снимките на рекламата с дините. Снимка: личен сайт

В сайта VBOX7 като най-гледан от два дни е посочен клипът, в който папарак снима фолкпевицата Андреа, докато тя участва в реклама на мастика „Пещера“ (виж го по-долу от Youtube). Певицата се разхожда без горнището на банския си и това се заснема от тайно или поне това се опитва да внуши видеото. След около минута и половина се чува, че „папаракът“ е пребит от някакъв мъж – според информацията е или гаджето на Андреа боксьорът Кубрат, или някой от личната й охрана. Боже, суперзвездата си имала и лична охрана…
Въпросът обаче е, ако клипчето е притеснило толкова Андреа, защо не е било изтрито и как е попаднало в Интернет? Очевидно рекламните агенции се опитват да рекламират продукта си (в случая мастика „Пещара“) и чрез нетрадиционни рекламни клипове, при това безплатни. А т. нар. певица Андреа от доста време е популярна с натрапващия си пиар. Агенцията, работеща за нея – „ВИП Комюникейшънс“, често праща уж „папарашки“ снимки на „пазаруващата“ певица, застанала в не особено непринудена поза. http://www.youtube.com/watch?v=qPJyNy4P5V4

Сякаш, за да потвърди извода на e-vestnik: „И коза може да стане известна, ако залее медиите с „ексклузивна“ информация за личния си живот„.

В поп-фолка е популярно да се правят голи снимки или записи, които да се пускат в Интернет. Целта им е да повишат интересна към дадената разголила се певица и в повечето случаи има ефект. След порно-клипчето с Галена, в което тя прави орална любов, певицата увеличи участията си и стана много популярна. Друга певица, която си „вдигна акциите“ след клипче в Интернет, е Десислава. Появиха се снимки на голия й бюст, които тя сама бе правила пред огледало. Певицата уверяваше в медиите, че някой се е добрал до телефона й и ги е пуснал без нейното знание.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.