Ахмед Доган: Властта е в моите ръце – видео

„Властта е в моите ръце“, заявява лидерът на ДПС пред жители на с. Кочан, община Сатовча. Записът от изказването на Ахмед Доган се появи в Интернет сряда вечерта. “Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос.” Изказването е направено на 18 юни т. г. според в. „Дневен Труд“. Срещата с Ахмед Доган в селото е започнала в 11 ч и продължила до 15 ч. За целта са били затворени училището, детската градина, кметството, горското стопанство и всички служители били “закарани” в читалището за предизборната среща с Ахмед Доган. Присъствал и целият актив на ДПС от областта.
В записа лидерът на движението разяснява на присъстващите, че депутатите нямат власт, за да решават проблеми. “Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце”, казва пред присъстващите той. И завършва: “В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това.”

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.