Кристиано Роналдо в „Реал“ пред 85 000 фенове – фотогалерия и видео

http://www.youtube.com/watch?v=y789OiWOsXw

Кристиано Роналдо, който премина в „Реал“ от „Манчестър Юнайтед“ за рекордните 94 милиона евро, разби още един рекорди на официалното си представяне на стадион „Сантяго Бернабеу“ в Мадрид. Трибуните бяха изпълнени от 85 000 фенове.

Кристиано Роналдо пред 85 000 фенове на представянето си на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид. Снимка: Ройтерс

Кристиано Роналдо пред 85 000 фенове на представянето си на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид. Снимка: РойтерсКристиано Роналдо жонглира с топката пред президента на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес, легендата на отбора Ди Стефано и великия португалски футболист Еузебио. Снимка: РойтерсСнимка: РойтерсСнимка: Ройтерс85 000 привърженици на "Реал" (Мадрид) посрещнаха Роналдо на клубния стадион. Снимка: РойтерсКристиано Роналдо пред европейските шампионски купи на "Реал". Снимка: РойтерсСнимка: РойтерсСнимка: Ройтерс

Роналдо облече фланелката с номер 9, а феновете го приветстваха с неистов възторг. На представянето присъстваха президентът на „Реал“ (Мадрид) Флорентино Перес, почетният президент на клуба Алфредо ди Стефано и португалската легенда Еузебио.

В „белия балет“ вече се включи и бразилският национал Кака, който бе купен от Милан за 65 милиона евро. Кака бе представен на „Сантяго Бернабеу“ на 30 юни пред 55 000 зрители.

Свят
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.