Мона Лиза проговаря, Лили Иванова прави магии на Слави – бисери от пресата

„Телеграф” описва образно телефонните измами.

„Телеграф” описва образно телефонните измами. „Стандарт”„Експрес” за програмата и цените в столичен стриптийз клуб.Как да живеем здравословно – препоръки от „Стандарт”.По-точно дигиталната й версия, за която разказва „Новинар”.„Експрес” улавя социални тенденции.Алтернативна кариера за владеещите чужди езици предлага „Експрес”„Стандарт” за бронзов макет на фалос, открит край Търново.„Стандарт” за българския износ.„Шоу” разгласява прогнозата на ясновидка.„Стандарт” за надомната работа.Предстоящи събития от „Уикенд”.„Телеграф” съобщава за пореден случай на ухапване от човек.„Стандарт”.„Шоу” не изневерява на стила си, дори когато описва хирургически интервенции. 
„Монитор” предлага нова диета.„Уикенд” уличава Лили Иванова в нечисти дела.„Шоу” цитира наблюдателна жрица на любовта.„Труд”
България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.