Мадона не беше в София. Измама с двойник!

Снимки: e-vestnik

Дай да се изкажа и аз по въпроса, че ме сърби езика (пръстите) от един месец поне. К’ва Мадона, к’ви 300 лева? А? Не ме тресат конспиративни теории, ама верно ли не се усетихте, че Мадона ви преметна? Аз се усетих още предния ден… всичко беше супер яко нагласено. Не й е стъпвал крака в България на дъртата уроспия! Убеден съм!!!

Гледали сте на стадиона един от стотиците й двойници с много, ама много плейбек и толкова! Мадоната снощи си е била в Лондон на бенефиса на Джако… Гаранция! И е въпрос на време да излезе някоя папарашка снимка от там. Лелееееее, как ми ще това да стане и шрекоподобния Фънки да връща пари от билети, като бесен :)))

Ама замислете се над фактите:

Пристига Мадона на БГ, ама никой нито успява да я снима, нито да вземе интервю, нито да я види. Е как стават тези работи? Тази певица призрак ли е? Митническа проверка директно в самолета… да бе, аз не вярвам на тези глупости. После се изпарява с 450 000 бодигарда, армията на НАТО и една совалка под наем от НАСА. Айде, стига с тези глупости!

Каца с много малък частен самолет (сигурно безмоторен). Може и да е било делтаплан, знае ли човек? Ебаси, Мадоната… сигурно го е взела под наем от Благой Георгиев (футболиста), той нали има такъв? Пълно менте!

Пътува под псевдоним и е неуловима за папараците! Дедееееееее! И Елвис е жив, и Кърт Кобейн, и Джако, и Боб Марли… а аз съм внук на Тутанкамон :((( Невидимата Мадона прави саундчек в ранния следобед! Аха… я да видя снимка или видео??? На концерта не се допускат фото апарати и снимачна техника! Е що?… За 300 лева билет имам право цял стрък праз лук да завра в задника на Мадоната :(((

Почти 20 часа след концерта на (уж) Мадона в София, никъде в Интернет не мога да открия снимка от него!?!?!?!?!?!? (б. р. – авторът не е видял снимките в e-vestnik, 3 часа след концерта – виж тук). Накрая бисове няма… невидимата Мадона се изпарява и хамалите почват да демонтират планините от ламарина, плюс гигантските М-та. Поне си личи кой финансира цирка на Мадона. М-тел… как кой?

Не твърдя, че съм прав на 100%. Може и да фантазирам на 90%. Не съм бил на стадиона да вися под адски пек половин ден, срещу месечна заплата, за да гледам „нещо като Мадона” от птичи поглед с размерите на микроб… но все си мисля, че в думите ми има известна доза логика :)))

И ако (дай си боже) взема, че се окажа прав… да не кажете, че не съм се усетил първи и не съм предупредил :)))

От блога на Vargo

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.