Ще има ли митинг в защита на полицаите изнасилвачи?

Униформени полицаи във Варна през лятото изнасилвали два дни 16-годишна и снимали порноклипове. Тази история изскочи на бял свят преди седмица, благодарение на това, че двете ченгета показвали наляво-надясно порноклиповете на колегите си.

Момичето отишло при тях да поиска помощ, защото приятел се опитал да я изнасили. Те я прибрали в бунгалото и “злоупотребили малко”. Вързвали я с белезници, използвали палки в порнофантазиите си. Извод за момичетата – не търсете помощ от полицаи, по-добре да ви изнасилят познати и приятели.
Полицай колега ги защитава с думите – “Момичето е било проститутка, грешката им е, че не са му платили”. Единият от изнасилвачите във Варна имал страничен бизнес – отглеждал и продавал питбули за кучешки боеве.

Що за типове работят в българската полиция?
Кой назначава за полицаи хора, които са просто неуспели бандити? Наистина, сега в някогашното милицонерско училище в Пазарджик постъпват хора, на които не им е стигнал бала за мутри.

Някога имаше виц – “Какво е чисто и просто? – Къпан милиционер”. Подиграваха се с простотията им. Днес какво е? Днес полицаи стават хора, които са отишли в това училище с определна цел – не заплатата от 700-800 лв., а възможността да печелят от униформата – с пътни проверки, рекет, подкупи. Корупционният модел е цел в живота. Включително и да ползват секс услуги безплатно. Ако проговорят проституктите от магистралата, ще видим един непознат образ на българския полицай – извратеняк, садист, бандит. Който иначе много обича да се оплаква, че обществото няма уважение към него.

Неотдавна стотици ченгета в подписка до президента Първанов поискаха да помилва техен колега, осъден на 3 г. затвор за побой над задържан. Сегашната 60-хилядна армия ченгета защитава правото си да бие и по синдикален път. По повод повторно осъдените ченгета, убили от от бой благоевградчанина Чората, неотдавна се състоя официален “Национален митинг на полицаите” – в защита на колегите. В защита на правото да убиват.

Ще чакаме скоро и митинг в защита на правото им да изнасилват.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.