Цитат в десетката: За лъскането на ББ-рейтинга

Статия от в. „Труд“ под рубриката „Така живеем“. Снимка: e-vestnik

Гледам и не вярвам на курсора на мишката. Партийният придатък на венцеславния ни Б.Б. имала рейтинг от 52%, а личният му рейтинг, дето некви чалга певачки искат да му го дигат, преследва още по-сияйни и недостижими висоти.

Лъскат ли, лъскат нашенските медии на Бойко рейтинга. Най-качествено го прави баш блогъра Бареков Битивийски, дето от пиар свирки не може да си затвори устата. Следват и редичката депесарски блюдолизци „Монитор“, „Телеграф“ и „Експрес“, пък и не може да се каже, че останалите ни вестници, с малки изключения, се свенят да се слагат на новата власт. Амчи тъй, той ББ ще прави Хилядолетен Райх(ат) за българския народ. А народа си гледа БТВ. И чете жълтурници.

Къде остана опозицията ли? В интернета, тук, около нас. Тия простаци блогърите си нямат работа, а и ББ критикуват. Хубаво, ще кажете вие. Но е точно толкова хубаво, колкото да попълните тест какъв вид насекомо сте във „Фейсбук“ – интересно, но безполезно като СРС срещу депутат. Опозицията е виртуализирана до крайно маргинализиране – може да се направим подписка, която онлайн ще е с хиляди имена, а офлайн ще бъде 3-4-ма човека.

И толкоз. Какво да му критикуваш на ББ? Нали рейтингът му скача ли, скача.

Виж още текстове в блога Всичколандия

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.