20 години свобода – чалга и с 308 км/ч по магистралата

В този клип анонимен е заснел километража на колата, докато приятелят му вдига 308 км/ч на магистралата с Ауди R8, нощем. По уредбата в колата дъни чалга. Като стига 308 км/ч, шофьорът отпуска газта и възторжено тегли една майна… http://www.youtube.com/watch?v=nxGFUZD7IAk

За любителите на силни усещания трябва да се отбележи, че 300 км/ч на магистрала е рискова скорост до степен на хазартна игра. Няколцина такива загинаха, като за съжаление заради тях загинаха и други хора на пътя. Особено нощем на магистралата се случва да излизат животни, дупки и неравности се виждат късно, не е възможно да спреш… Подобно ауди се блъсна и се размаза във фургон на пътни работници, докато задминавал в дясната лента… А друг блъсна спряла в дясната лента кола и загинаха пътниците в нея.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.