Оргазмът помпа акъла на жените, гейовете се познават по аромата – бисери от пресата

"Експрес" съобщава за изобретението на български пенсионер - икономично казанче за тоалетна във формата на гръцка колона.

"Експрес" съобщава за изобретението на български пенсионер - икономично казанче за тоалетна във формата на гръцка колона. Смайващи научни разкрития от "Телеграф".Отново "Телеграф". Защото ги кара да се гримират повече - "Новинар". Иде реч за кожените палта. "Телеграф". Сара Джесика Паркър, цитирана от "Уикенд". "Телеграф"."Телеграф"."Уикенд"."Стандарт" за идеята да се повиши акциза върху бирата. "Атака". Мистерии от "Експрес". "Телеграф". "Уикенд"."Стандарт". "24 часа" за продуктите с растителни добавки. "168 часа". По-точно ги е коригирала. "Телеграф". "24 часа" за поредната национална гордост на българина. Всъщност прави риалити, в което ще се състезават участници от 4 големи града. "Стандарт". "Телеграф".За страстите на Николай Бареков разказва "Аз, жената". "Телеграф".

Виж тук още бисери от предишните седмици:

БГ овцата вехне за коч, еленът Рудолф бил евнух – бисери от пресата

Миска остава без прашки, чукането в неделя забранено – бисери от пресата

Прасета ползват компютри, трупаме пачки с хипноза – бисери от пресата

Джако пее от гроба, киберсексът взима жертви – бисери от пресата

Студентите на баня, мустак срещу грипа – бисери от пресата

Мъж ражда от Темида, внучка продава баба си в еBay – бисери от пресата

Вагина бие с ток, лекуват ни по пощата – бисери от пресата


България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.