С бъдещ аромат на мутри

Милена Фучеджиева. Рисунка: Валентин Ангелов

Шон Пен има 2 Оскара и е разбивал главата на Мадона с бухалка. Държал я е вързана на стол със запушена уста 8 часа и я е заплашвал, че ще й отреже косата, защото е негова собственост (б. р. – Шон Пен е бивш съпруг на Мадона). Последиците са ясни, някои много се дразнят от нея.

Не се опитвам да си представям, че съм била на нейно място, защото съм била. Но в България, през 80те, заключена в кола, и един крещеше, «ще те убия бе ей» и ми разби устата без да е Шон Пен. Пичовете около колата се кефеха, и ако едно момиче не беше извикало милиция, щеше да е зле. По-късно същата вечер този, който ме заключи в колата, влезе с взлом в къщи. Спаси ме това, че се метна да бие първо момчето с което бях и имах време да избягам. Но то не можа и бившото ми гадже го преби. Бяхме разделени от 2 месеца и си имаше нова приятелка. Беше симпатичен и добър. Не беше побойник, нито мутант. Чист ангел.

Една цяла дълга вечер непознат за мен боксьор ме преследва из София. Мина се през предложения чрез pimp да ми плати 2000 лева за секс, качи на 4000, не лоши пари за 86та, докато накрая ме настигна на Славейков, хвана ме за колана и каза, «Този път няма къде да ходиш». Какво стана после, е друга история.

Разделих се с бившия си мъж в Америка. В истерия ме удари, разби вратата на стаята в която избягах, с едно кроше ме залепи за стената, изтръгна жиците на телефона и каза, че няма да изляза жива от там. Вече знаем, че съм бърза и бях успяла да се обадя на една приятелка от съседния блок. Беше много як.

Една нощ след купон в къщи, мой колега от ВИТИЗ, мислехме го за голям пич, щеше да ме изнасили. Имаше ръце като въжета. Заплаших го, че ще кажа на баща ми. Разкара се. Вчера питах моя приятелка от ВИТИЗ дали са я били. Първо каза «не«, после стана ясно, че е забравила, че е била бита, както и че същия голям пич е направил същото и с нея. Приятелката му също беше хубава, редовно я биеше. Да не говорим за известните актриси и мъжете, които са ги били. Нито пък за другите, насинените не-актриси. Насилието в българския ми живот е софт Kill Bill без стил с бъдещ аромат на мутри.

«Уикенд» е идеално място да се разказват такива истории, защото «загубват стойност», стават «жълти». Литература? Луди ли сте? Всичко е риалити, може и книга да стане, а сега е най-подходящото място за «личния опит – на масата», максимум хора на квадратен ред. След това максимумът ще гледа клипа на Устата, който е гаден, но пък добре направен, и ще му дреме на к..а.

Да си проститутка или мутреса е вариант, но не съм. А продължават да бият красавици и некрасавици. Драмата на некрасавиците не е в новините, защото драмата на некрасивите не е телегенична. С изключение на боксьора, всички упражнявали насилие над мен са нормални момчета от нормални семейства. А аз – красиво момиче, което всеки мъж искаше да притежава. Бог ми е дал жилав характер, но съм сънувала и сънувала как някой разбива вратата за да ме убие. Защото не съм негова собственост. Няма секс когато той иска, не го обичам вече, той не ме обича също, по-силен е от мен, бягам му, неговото Барби. Също и затова съм в Америка.

Има и такава версия: красавиците не са изненадани, когато им чупят краката, порят коремите и дупчат главите с куршуми. Защото са красиви и случили на «по-смели» пичове, а и защото са по-забележими от «нормалните» българки, която го отнасят незабележимо – в името на «нормалното». «Бие ме, защото държи на мен». Образцов дом. Моля те, когато ти стане вътрешно с Ники Пръднята, не забравяй, че да имаш Мерцедес е по-яко отколкото децата ти да имат майка. Честно.

5 годишна, ровя в пясъка, майка ми пищи: «МИЛЕНА, МИЛЕНА!!!» Поглеждам нагоре и виждам над главата ми голям камък в ръцете на внука на голям писател миг преди да ме прасне. Нежен, тих, с огромни сини очи. Играех си с други момченца, не с него.

На ревюто на Victoria’s Secret за 120 манекенки има по 5 гримьора и фризьора на човек, Върху всяка се работи по 4 часа – общо 600 гримьора и фризьора. Раят на кокошката друсана от вонята на папараци. Една от манекенките издава, че върху дупето й има 20 слоя грим. Онзи ден мис Бразилия стана жертва на импланти в задника. Две малки сирачета скърбят за неслучилия се гъз на майка им.

com.pro на Устата.
(направих му реклама, нали…)
Хай тек селяния.

Дъщеря ти така да е.

Текстът е писан специално за в. „Уикенд“. Виж още текстове от Фучеджиева в блога й тук

Писмо отПисмо от Лос Анжелис
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.