Немец изпя „Обичам те“ на 80 езика + видео

Бодо Вартке. Снимка: личен сайт

Немският кабаретен певец Бодо Вартке изглежда държи да достигне до аудиторията си. За целта си е направил труда да преведе песничката си на 80 езика. В това клипче може да се чуят вариантите на немски, английски, френски, италиански, испански, португалски, гръцки, турски, хърватски, български, унгарски, полски, руски, украински, латвийски, финландски, шведски, холандски, китайски, японски, еврейски, арабски, суахили, латински, есперанто и наобратно на немски. Останалите могат да се чуят на страницата му.

Българската версия е в 3:30 минута. С тази последната забележка се стремя да спестя ценни 3:30 минути на заетите, нервните и/или нетърпеливите. Прескачането до там мога да препоръчам и на неграмотните, за да разберат за какво иде реч в посланието на немецът Бодо Вартке, че да не отидат зян полиглотските му усилия.

От блога на Пънчо

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.