Цитат в десетката: Алкохолизиран лумпен се представя за български депутат, май

Волен Сидеров на маса с Капка и Сашка. Снимка: атакавт

Много е хубаво всички да си мълчим, когато психотичният и впиянчен като електората си лидер на „Атака“ буйства в немски самолет (включително хвърля храна по земята) под влиянието на кило и канче, използва расистки нападки и се нахвърля върху полицейски служител на чужда държава, след което се измъква с дипломатически (!?!) паспорт и отива да си лекува махмурлука с шнапс, докато партийните му другари раздават заплахи наляво и на дясно за извършената „дезинформация“ (Боже, откъде пак пропълзя този език в ежедневието ни?), но!

неспоменаването няма да направи така, че случилото се да не съществува, а поредният грандиозен нашенски резил да остане незабелязан извън България.

Много примитивни племена вярват, че когато не споменаваш нещо, то не се материализира, но ужким ние сме на малко по-напреднал цивилизационен етап. Само на ужким обаче.

След скандалите, предизвикани от Димитър Стоянов в Европейския парламент, след магистрални гонки и побоища, след дела за дискриминация, след скорошните палежи и побои, зад които вероятно седи „Атака“, обществото дружно продължава да не смее да признае факта, че само е пратило в нашенския и в европейския парламент най-долнопробна шайка фашизирани пияници и бандити, скрити зад високопарни фрази и удобството да са тура-то на ДПС и патерица на ГЕРБ.

Всеобщото завиране на глави на едно тъмно и топло място не променя факта, че Волен Сидеров е абсолютно вреден за тази държава, първо, с участието си в поддържането на олигархичното статукво и позициите на Ахмед Доган, второ, с насаждането на ксенофобия, омраза и с подстрекаването към насилие и трето, заради гаврата с честта да служи като народен представител на българския народ.

Човек с чест би подал оставката си доброволно, а на такъв без се полагат здрави шутове.

Виж още текстове в блога на Нервната акула

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.