В десетката: „Българите са тъпи задници!“, обяви лидерът на гръцките синдикати

Началната страница на блога „Теория на НЕвероятностите“ (neverojatno.wordpress.com), която публикува измислени изказвания.

„Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.
„Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина.

Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините – хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, ебати тъпаците.

Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение, но явно върши работа сред тези тъпаци.

Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“

Виж още текстове в блога „Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.