Клипът с адреналинката Яна показа, че българските мъже са примитивни азиатци

Ако има нещо най-търсено и най-гледано в българския Интернет от началото на годината, това е секс-клипът с адреналинката Яна.
Той се гледа повече от много по-хард порнофилми.
Не е чудно, че любителското порно предизвиква по-голям интерес от професионалното. Не е чудно, че такъв клип с хубавица от телевизията ще се превърне в сензация.
Чудно е друго – как реагират на това повечето от потребителите в Интернет.

Под интервютата с Яна и откъсите от клипа й има хиляди коментари. Те са отчайващи. Българският мъж е простак и примитив. В стотици такива коментари той нарича Яна курва и я обижда. Защо? В кой век живее българинът? Не е ли нещо естествено двойка да се снима в любителско порно?
Излиза, че същите мъжаги, които си умират да гледат порно, се възмущават, че Яна се е снимала. Стотици са коментарите и затова, че правила свирка в клипа. Много възмутително и срамно. А нима същите мъже не си умират за това? Българинът е смешен – хем иска да му правят свирка, хем смята, че жените, които го правят са курви. И смята, че оралната любов е някакво унижение, наказание за жената, която го прави. Вид подчинение и нещо срамно. Само тук се използват такива лафове с обиден тон – “Да го духаш”, “Духай супата” и т. н. В България има някаква особена балканско-азиатска представа за секса.

Яна обясни как се е появил клипът в Интернет доста правдоподобно и няма причини да не й вярваме. Снимали се с бившия й приятел. След това тя не е скрила клипа от новия си приятел, от когото е родила дете. Но се разделила с него, скандално. И той я заплашил, че ще пусне клипа в Интернет, както и направил.
На това повечето мъже в нета обясняват, че Яна сама си го е пуснала – за слава. Като чете човек коментарите в Интернет, много по-правдоподобно изглежда ядосаният мъжага на Яна да го е направил. Просто реакциите на мъжете показват такъв манталитет, че няма друго обяснение.

Хем обиждат Яна, хем 1/3 от коментарите им са, че била страшна пи…ка. Хем я наричат тъпа, хем всеки трети коментар е – “Откъде да си изтегля клипа?”.

Вместо да се радват, че са видели такъв клип (такива са го гледали поне по 10 пъти), те обиждат момичето, което в крайна сметка е станало жертва на типичен български примитивен мъж, с азиатски манталитет.

Май е права онази българка, която каза в интервю неотдавна, че не иска да спи с българи повече.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.