От 16-годишен ходя на проститутки

prostitut-11.jpgРазказът на сводника, който разкри в e-vestnik картината на публичните домове в София преди 2 седмици (материалът беше препечатан и във в. „Монитор”, виж го тук), се посрещна с изненада и дори с недоверие от някои читатели. В коментарите под материала имаше и съмнения дали това е разказ на истински сводник. Най-стряскащото беше признанието, че всеки публичен дом плаща месечно рушвети на районното полицейско управление и на СДВР. От пресцентъра на полицията обясниха пред e-vestnik, че правят проверка по въпроса и ще дадат официален отговор.
Днес e-vestnik пуска разказа на Сашо К. Той е студент. Не работи, но е от заможно семейство и има достатъчно средства, за да опознае проституцията в София.
Неговата изповед допълва картината и насочва към извода, че е по-добре да се приеме закон за проституцията, вместо сводници и полиция да печелят пари от този широко разпространен бизнес в България.

***

От 16-годишен ходя на проститутки. За пръв път отидох с един съученик. Той поиска да ида заедно с него за кураж. Отидохме на Лъвов мост, той си хареса една, която искаше 10 лева за свирка. Тогава си казах – защо да стоя и да го чакам, така и така съм дошъл.
Първоначално ходех, за да се хваля. Тогава, в гимназията, ми беше и първият път с жена. Правеше ми се секс, беше ми тръпка да видя к’во е, пък в десети клас нямаше кой да ми пусне. Бяхме с колата на един приятел и отидохме към Централна гара. Спряхме при една уличка и щях да слизам да се пазаря, но те сами застанаха 4-5 на прозореца и се развикаха – „свирка, секс“. Посочих им една, колежките й я попитаха:“Дидо, искаш ли?“. Проститутките ни казаха да влезем в паркинга наблизо, че имало полицаи. Като влязохме, там имаше коли на Егида, СОТ и полицай, който пазеше паркинга. Никой от тях не ни обърна внимание, а ни видяха.
Първият път беше доста глупаво. Като знаеш, че ти предстои, даже не може да ти стане.

По едно време ходех по проститутки, колкото да се похваля, че съм чукал, че съм бил с проститутки. После периодично почнах да ходя, но намалих с хвалбите.
Уличните са на Лъвов мост, Стамболийски, Петте кьошета, на гарата, на Симеоновско и Околовръстното. Има и на Христо Ботев – там са траверсите (б. р. – така наричат травеститите на жаргон). Ако си доста пиян обаче и ако ги загледаш в гръб можеш да ги объркаш, така че трябва да се внимава.
На Лъвов мост момичетата са много зле, след пазарлък една ми взе 25 лева за секс. При Петте кьошета, към Медицинска академия стоят обикновено по две, но не съм ги ползвал, че са като вещици.

Като отивах при уличните, първоначално ми беше притеснено, ама от третия път спря да ми пука. Цените са горе-долу едни и същи при уличните – от 7 до 10 за свирка, първоначално обаче казват 15 и се почва с пазарлъка.
Българките са по-скъпи, но се срещат по-рядко. Като си на зор обаче и циганка става. На Симеоновско веднъж едно циганче ми направи свирка. Беше на не повече от 16 години, даже по едно време ми стана жал за нея и си викам дали да не й оставя парите и да си тръгна. А тя изведнъж ми вика – „Концентрирай се!“ И аз си се концентрирах. Свирката е само с презерватив. Нито те искат, нито пък ти или някой нормален ще си позволи без презерватив с някоя, дето прави по 100 свирки на ден.

Сводниците си стоят настрани, на няколко метра от проститутките. Те им дават презервативите. Понякога са с коли и там се прави секс. Но по принцип ти си ходиш с твоята кола и в нея действаш.

При уличните винаги има патрулки наблизо. На Симеоновско проститутката седеше на десет метра от сводниците, които си говореха с полицаите от патрулката.
Веднъж ми духат, свършвам, оправям се, а проститутката ми вика „Давай по-бързо, да не дойдат полицаите“. И аз я питах дали полицаите ги прибират, а тя: „Случва се да ни приберат, ама нали на тях им духаме без пари и ни пускат“.

Сексът почва от 30-40 лева, някои взимат по 50. Правил съм секс на Стамболийски в колата. Момичето беше хубаво, българче, и понеже бяхме двама – за по 35 лева за секс и свирка ни взе. При някои обаче, като плащаш за чукане, не включва свирка.

Ходил съм на проститутка без да го планувам. С един приятел отиваме до Студентски град да пием по едно, после се прибираме и решаваме да минем. Случвало ми се е в два следобед, отиваме с приятел за лекции в Студентски град и виждаме 3-4 проститутки, почваме да се бъзикаме и след малко обръщаме. Тогава ни направиха по една свирка при подлеза срещу Техномаркета.

В клубовете е по-цивилизовано, жените са по-хубави, по-чисти. Но и при клубовете си има разделение. Най-бях впечатлен от „Кама Сутра”. Бях отишъл с нагласата да си седя в стриптийз бара и да ги гледам, ама като ги видиш как се кълчат около теб и ако не си правил секс дълго време, веднага лапваш. Не всяка от пилона обаче прави секс. Тогава с приятели седнахме, гледахме стриптизьорките. Мина една управителка и ние я питахме, дали има момичета с консумация. Тя ни помоли да почакаме няколко минути, за да разпита кои са на линия. След това се върна и ни посочи една, която на мен много ми хареса. На час е 100 лева и още 10 за стаята. За анален секс доплащаш 30 лева, но аз с проститутка предпочитам да не го правя.

В стаята ти дават кърпа, душ-гел, изкъпваш се, проститутката също. Заговаря те мацката, пуска лафове и така е по-готино. Повечето обаче са тотална апатия, направо понякога ти иде да им набиеш шамарите – пъшка, симулира.
Няма база за сравнение обаче с клубовете, които са по-известни – като стриптийз баровете. Там са много по-страстни и изглеждат така, сякаш им харесва това, което правиш с тях.

Ходил съм и в публични домове-апартаменти. Има един при английската гимназия, но не бях впечатлен. Разбрах обаче, че домът е на бивш полицай.
Ако искаш информация за клубове и проститутки – питаш таксиджиите, те знаят всичко. Те са част от цялата система. Домовете често си работят с няколко таксита, които возят само проститутки и клиенти.

На „Мадара” също има един дом, за който разбрах от таксиджии. Тогава бях много пиян и е чудех къде да си дам парите. Обиколихме 2-3 дома, не си ги спомням къде бяха, обаче си спомням, че проститутките бяха отвратителни. При „Мадара” също не бяха нещо особено, но там поне беше тънко – по 50 лева на час.

Много се говори напоследък за или против проституцията, даже спорих наскоро с един приятел дето ми вика, че т’ва си е било живо изнасилване. Не съм съгласен – щом проститутката е там, значи иска. Имало и такива, дето са по принуда, но не съм усетил такива случаи.

Аз съм за проституцията. Защото има хора, които имат нужда само от едното е.ане. Отиваш, получаваш и си тръгваш. Не се замисляш, не влагаш емоции. Няма усещане, прави ти се секс, писнало ти е от чекии у вас, излязъл си, напил си се и си казваш „я да завърша вечерта подобаващо“.
Няма тръпка, само това му е тъпото с проститутката.

Иначе ми е все тая дали ще се легализира и дали ще ми даде касова бележка – не си купувам нещо от магазина (смее се). В Амстердам си има цяла улица, всички са на витрина – няма лошо. Ама и ние си имаме улици, същото е, само дето не са на витрини. И си плащат на полицаите.

Не съм за постоянното ходене на проститутки. Сега, когато съм пораснал, усещането не е като в гимназията – да ходиш, за да се похвалиш. Замислям се повече. Сякаш отиваш, защото никой не те иска, все едно си отчаян, все едно не можеш да си намериш жена. Но, в крайна сметка, като ми се чука, отивам и ми става гот за момента.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.