„Господари на ефира“ разобличи конкурса „Мис България“ – видео

Предаването „Господари на ефира“ разкри, че конкурсът „Мис България“ отново е нагласен. Водещата на церемонията Деси Тенекиджиева интервюира уж случайно зад кулисите минути преди награждаването точно новата „Мис България“ и двете й подгласнички.

Организаторката на конкурса Жени Калканджиева твърди, че до последно не се знаело коя ще е победителката. В репортажа от церемонията обявяват, че до последно дори режисьорът не знаел. „Господари на ефира“ прави всичко това за смях. Наблюдатели коментират, че докато организаторка на конкурса е приближената на Маргините Жени Калканджиева, той винаги ще бъде съпътстван със скандали.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.