Условия на форума

Всеки, който пише тук, приема следните Условия на форума:

* Редакцията не носи отговорност за твърдения, изказани във форума. Всеки, който пише, носи отговорност за думите си и се отказва от претенции за авторско право върху написаното.
* Във форума не се допускат мнения, които съдържат:

– Вулгарен език, ругатни, неприлични изрази.
– Нападки по расов, етнически или религиозен признак.
– Обиди към авторите на текстовете, участниците във форума и др.

* Не се допускат текстове на латиница.

* Админът ще изтрива още по своя преценка:

– Обръщения към издателите на вестника и коментари за тях. Който има да им каже нещо, да пише на forum [at] e-vestnik [dot] bg.

– Рекламни съобщения и телефонни номера за връзка с рекламна цел.

– Спам и коментари, които имат характер на спам или задръстват форума с изложения не по темата на съответната статия.

На участници, които нарушават тези правила, ще бъде ограничаван достъпът до форума временно или завинаги. Редакцията няма време да проследява участието във форума на един или друг нарушител на правилата и ще ограничава достъпа до форума дори само за едно грубо нарушение.

По всякакви други въпроси участниците във форума могат да пишат до forum [at] e-vestnik [dot] bg. Редакцията не се ангажира с конкретни срокове за отговор.

Регистрацията не е задължителна, но регистрираните участници могат да разчитат на обратна връзка, ако бъде изтрито тяхно мнение или получат забрана.
Потребители, които са регистрирани в други форуми (напр. във в. „Сега”, „Дневник” и др.) с някакво име, имат право да го регистрират с предимство тук.

Който се регистрира тук с нечие чуждо име от друг форум, може да бъде заличен, ако първоначалният притежател на името докаже правата си върху него. При такива случаи е достатъчно на адрес
forum [at] e-vestnik [dot] bg да се изпрати заявка от и-мейл адрес, с който участникът е регистриран в други форуми, както и линк или друго доказателство за датата на първоначалната регистрация.

Редакцията не предоставя при никакви обстоятелства на полицията или други институции IP адреси на участници във форума. Ако редакцията бъде задължена да даде такива данни с прокурорска заповед, ще съобщи това във форума.

ядец
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.