Подкрепа за e-vestnik

Е-vestnik има незначителни приходи от реклама, с които не винаги успява да си плати разходите по поддръжка на сайта. Съдържанието се прави само от двама души, като тяхно странично занимание, покрай другата им работа. Те не получават възнаграждение. Е-vestnik не получава пари за политически пиар, подборът на мненията и коментарите изразява гледната точка на редактора, която може да не се харесва на всеки. Въпреки че публикуваме и алтернативни мнения, публикациите не могат да удовлетворят всички читатели. Но за онези от тях, които харесват e-vestnik.bg и искат да го запазят като свободно място за мнения, за публикуване на статии и проучвания, тук слагаме сметки, в които могат да правят дарения. Средствата са нужни за заплащане на хостинг, абонаменти и др., а не за възнаграждение за редактора.

Чрез ePay.bg

Описание Сума
Podkrepa za e-vestnik.bg BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Чрез PayPal.com

За дарение за съдебни разноски по съдебните дела срещу редактора на e-vestnik (виж тук) може да се изпращат и на личната му банкова сметка:

BG20BUIN95611000362701, Алианц Банк, Иван Динев Бакалов

E-vestnik ще обявява и кампании за финансиране на конкретни публикации – проучвания, разследвания, потребителски статии. Читатели, които пращат средства за вестника, ако искат, могат да придружат дарението си с някакво съобщение на адрес   finaid_10-1.jpg.

ядец
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.