Подкрепа за e-vestnik

Е-vestnik има малки приходи от реклама чрез Гугъл, с които не успява да си покрие разходите по поддръжка на сайта. Съдържанието се прави само от двама души, като тяхно странично занимание, покрай другата им работа. Те не получават възнаграждение. Е-vestnik не получава пари за политически пиар, подборът на мненията и коментарите изразява гледната точка на редактора, която може да не се харесва на всеки. Въпреки че публикуваме и алтернативни мнения, публикациите не могат да удовлетворят всички читатели.
За онези от тях, които харесват e-vestnik.bg и искат да го запазят като свободно място за мнения, за публикуване на статии и проучвания, тук слагаме сметки, в които могат да правят дарения. Средствата са нужни за заплащане на хостинг, абонаменти и др., а не за възнаграждение за редактора.

Чрез PayPal.com

или

Чрез Revolut

За дарение за съдебни разноски по съдебните дела срещу редактора на e-vestnik (виж тук) може да се изпращат и на банковата му сметка:

BG20BUIN95611000362701, Алианц Банк, Иван Бакалов

 

ядец
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.