МВР като двигател на икономиката. (Защо сегашните изчакаха да убият Самоковеца и Мето?)

Една седмица публиката се занимава с одата за МВР на тримата глупаци Евтим Евтимов, Тончо Русев и Веселин Маринов. Нищо чудно обаче няма – и тримата са вещи в сферата на услугите. А когато начело е и човек от народа – пай се!
Една партия – един народ – един човек!

Това го знаем. По-интересно е какво казва човекът на МВР-то:
„Събирайте приходи – да не пипаме пенсиите“?!?
Какво общо има полицията с НАП? Ако има, трябва да закрие едно от двете. А щом полицията ще пълни хазната – да закрият и финансите.
Разгеле, пак на празника на МВР-то човекът заръча да се преборят и с контрабандата, пак с цел приходи.

Не знае човекът, че с контрабадата се занимават митниците, а те пък са подчинени на Дянков. И щом полицията ще оправя контрабандата защо не върнем Дянков на световната икономика, да си го цитират и да оправя други народи.
Впрочем, човекът като работеше в МВР-то оправи ли контрабандата или чака някой да утрепе Самоковеца.
А Пилето, а Мето Илиенския?

Обществеността трябва добре да се запознае и да вникне в новата роля на полицията – МВР като основен (а в последствие и единствен) двигател на икономиката. За това не са се сещали дори уважаваните от човека вождове – Сталин, Хитлер, Мао Дзедун. Със своето историческо експозе човекът сложи поредната точка на кризата. Нямаше никаква нужда от така и невлезлите в действие антикризисни мерки – МВР-то ще оправи приходите, а човекът ще дава милиардите само на добрите, щото у нас ДАВА само той.
За малко да забравя – има и други министерства – те какво се попипкват, ами не се саморазпуснат, я какъв им е малък рейтингът, само тежат на партията…

P.S.
Умен читател подсеща:
– Защо не каза дето един направил портрет на Борисов с полускъпоценни камъни?
– Защото така и не казах как в някакво село бродирали женска носия за Дянков.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.