Извадка от разговора на премиера Борисов в сутрешния блок на Нова ТВ за неподходящата му снимка

Водещ: Добре. Много ви благодаря, г-н премиер за отделеното време.

Бойко Борисов: Исках да помоля, ако може, все пак имам доста снимки, в които не съм на футбол…

Водещ: Не ви чух, извинявайте.

Бойко Борисов: Не съм на футбол и съм бръснат, така че можеше да изберете снимка, в която да не съм от свободното си време. Ако не е умишлено.

Водещ: Извинявам се от името на колегите. Ще им направя забележка, обещавам.

Бойко Борисов: И ако може да допълня още нещо.

Водещ: Разбира се.

Бойко Борисов: Защото прочетох в днешната преса един лек опит пак на пловдивската организация да се внесе някаква интрига. Искам да кажа, че областният управител Тотев, депутатите от ГЕРБ всеки ден, всяка седмица, включително и на Министерски съвет са работили активно, за да може държавата да отпусне… и тъй като ние сме страна по заема от Европейската банка за възстановяване и развитие за Пловдив, това да се случи по-бързо, но имаше технологични срокове и ние го направихме. И вчера му казах на кмета – да не се героинизира така тази постъпка на пловдивския кмет и срещата му с него, защото много хора са участвали в този процес – и за заема, и за подпомагане на Пловдив заради това, че е приел 100 хиляди бали от софийския боклук.

Водещ: Направихме веднага поправка, не знам дали виждате.

Бойко Борисов: За което ви благодаря.

Водещ: За да видите, че не е умишлено. Така вече е добре, нали?

Бойко Борисов: Можеше така да започнете.

Водещ: Добре. Много ви благодаря за това участие. Успешен и спорен ден ви пожелавам.

Бойко Борисов: Благодаря.

Стенограма от агенция „Фокус

ядец
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.