Руснаци се забавляват –

магаре с парашут

Полицията в Южна Русия започна разследване за насилие срещу животно, след като магаре полетя във въздуха с парашут. Група предприемачи привързали животното към парашута и го дърпали с моторна лодка, докато се издигнало над земята, съобщи „Гардиън“.

Магарето се носило близо половин час над плажовете на Азовско море, преди да бъде извадено полуживо от водата. Свидетели разказват, че магарето ревяло от страх в небето, а децата на плажа плачели също толкова ужасени от случващото се.

От местните власти обясняват, че случката е резултат от опита на младежите да направят реклама на частния си плаж в селището Косак, Голубицкая. За действията си те са заплашени с до две години затвор за насилие срещу животно или парична глоба от 80 хиляди рубли, което е малко над $2600.

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.