„Левски съблича фолкпевица“ и малко кютек…

Румен Белчев

Че българският футбол е чиста порнография, си знаем всички, но друго си е да го прочетем написано във вестниците.

Нещастното шведско отборче, чиито фенове имаха честта да халосат Тодор Батков с шише по широкия гръб, предизвика взрив от силиконови цици и волни упражнения по словоблудство в пресата.

„Левски съблича фолкпевица“ – помпа ни „ТЕЛЕГРАФ“. Кавичките около името на отбора, разбира се, ги няма, така звучи по-пикантно.

„Фолкпевица чисто гола при победа“ – обещават „24 ЧАСА“.

„Левски“ бие, тя се съблича“ – радва окото „ТРУД“.

„МОНИТОР“ удря всички оземи с „Масов стриптийз при победа на „Левски“ утре“… Освен красавицата още „четири чаровни фенки пък се заканиха, че ще покажат прелестите си още на стадиона, веднага след последния съдийски сигнал“.

Фенките май така и не си изпълниха ангажимента, обещалата да се разхвърли след победата фолкпевица се оказа, че имала договор с „Плейбой“, а „Левски“ за щастие би, защото иначе списанието трябваше да си препечатва корицата с чаровницата.

Все пак будното око на репортерите от „24 ЧАСА“ не е пропуснало да забележи сините прашки, намъкнати от друга фолк звезда – прочутата Пепа. Дори има снимка на артикула, върху който ясно се чете патриотичният призив „Сините в атака“…

Резултатът? Кой ти гледа резултата – дайте стриптийза! Това е нашият футбол! Секс, лъжи и малко кютек след мача!

Докато се залисвахме с прелестите и надписите по бельото на певачиците, за малко да проспим поредния вселенски заговор срещу България.

Добре, че е „СТАНДАРТ“, та да разобличи коварните планове на враговете на българския народ – „Скачиха тайно Езерата със Стоунхендж“!

Нерде Рила, нерде Стоунхендж, ще кажете вие, но няма да сте прави.

Подли британски езотерици, вмъкнали се нелегално в Бялото братство по време на паневритмията, отклонили голяма част от вселенската енергия към Великобритания.

Как?

Елементарно – „отворили астрални асансьори“ още през юни или юли. А на самия 18 август привечер „използвали невидимите енергийни магистрали, пуснати месец по-рано и „вързали“ свещеното място за Стоун Хендж“. Така е написано – с две думи. Сигурно за да не се отклони още енергия към мъгливия Албион.

А защо така злонамерените поданици на Нейно Величество ни погаждат този номер? За „СТАНДАРТ“ тайни няма –  „Вероятно британците са го направили, защото са видели, че по цял свят има катаклизми, а само при нас няма“…

В резултат? В резултат „земетресението, което друсна няколко дни по-късно в Ямболско има нещо общо с тия експерименти с астралното тяло на България“, коментира рейки мастър Деян Колев“.

Ех, колко са прави в „МОНИТОР“, като пишат, че „Дефицит на тикви у нас както знаят всички, няма…“

Виж още текстове в блога на Румен Белчев

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.