Астрологична прогноза за седмицата 06.09-12.09.2010

Новото през седмицата е влизането на Венера в скорпион и връщането на ретроградния Юпитер от овен в риби. В момента пет от възможни осем планети са ретроградни (Слънце и Луна не могат да бъдат) и не се препоръчва стартиране на нови проекти и инициативи, а по-скоро периодът е добър за преосмисляне и довършване на започнати преди това дела.
Ретроградното движение на Меркурий също продължава. Отново напомням за внимателно шофиране; може пощата да се бави и загубва и да срещаме трудности при свързването с другите и комуникацията помежду ни. Периодът не е подходящ за преговори или подписване на договори.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) акцентира необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.
Движението на Слънцето в знака на девата през месец септември има отношение към съзнателното ни отношение и стремеж към чистота на всякакво ниво – физическо, емоционално и мисловно, както и за критичност и трезва себеоценка.

През седмицата луната преминава през знаците лъв, дева, везни и скорпион и на 08.09.2010 (сряда) в 13:00 ч. прави точното новолуние. Това е момент, подходящ за планиране на бъдещето и поставяне на цели пред нас, които след това да реализираме.

Понеделник (26-и лунен ден) – ден за опит за трезва оценка на действителността и прекратяване на ненужни контакти.

Вторник (27-и лунен ден) е много подходящ за придобиване на ценни знания и обогатяване на съзнанието ни;

Сряда (28-и лунен ден) ни дава възможност да видим ясно ситуациите такива, кавито са, за това е добре да се възползваме от него.

Четвъртък (29-и лунен ден) – критичен !-склонни сме към илюзии и измами, за това е подходящо да се въздържаме, пости и чистене на организма.

Петък (30-и лунен ден) – благоприятен за любов, прошка и равносметка, както и за преминаване на нов кръг на развитие за тези, които са готови за това.
Събота е 1 лунен ден – силен за анализ на миналото и планиране на бъдещето; за пречистване на мислите ни.

Неделя (2-и лунен ден) е подходящ за физически натоварвания, диети и разумност. Също добър за стартиране на голям информационен или от физически упражнения цикъл.

Седмична прогноза за всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанаров във “Фейсбук

–––––––––
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Здраве, Наука & Tex
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.