Астрологична прогноза за седмицата 13.09 – 19.09.2010

През настоящата седмица  освен Венера, Марс също влезе в  знака на скорпиона. И двете планети са с достойнства на съответните позиции и ни подтикват по един или друг начин да вникваме по-дълбоко в ситуациите, които съпътстват живота ни, защото те си имат причина и ни дават стремеж да търсим истината и идеята за нещата, тъй като скорпионът в по-висшето си проявление е един знак на същността.

Ретроградното движение на Меркурий приключи от вторник нататък вече можем съвсем спокойно да се занимаваме с документи, да водим разговори, да пътуваме и да подписваме договори.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) акцентира необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.
Движението на Слънцето в знака на девата през месец септември има отношение към съзнателното ни отношение и стремеж към чистота на всякакво ниво – физическо, емоционално и мисловно, както и за критичност и трезва себеоценка.
През седмицата луната преминава през знаците стрелец, козирог и водолей.

Понеделник (3-и лунен ден) – за концентрация и активна борба с вредните навици, които сме си създали;

Вторник (4-и лунен ден) – носи в себе си както добро, така и изкушение – добре е да се уединим и да помислим върху важни за нас теми и да се опитаме да постигнем яснота за себе си.

Сряда (5-и лунен ден) e ден за защита на принципи и избор на цели.

Четвъртък (6-и лунен ден) – за любов и прошка; да бъдем прецизни в думите си и да направим нещо добро.

Петък (7-и лунен ден) – ден за провокации, но и за молитви,( за тези, които умеят да се молят), както и за получаване на знания.

Събота (8-и лунен ден) – хубав за лечебно гладуване и по-конкретно за чистене на стомашно-чревния тракт.

Неделя (9-и лунен ден) – критичният ден през тази седмица; повишено внимание! – измами, илюзии, лоши сънища. За това е добре да се опитаме да пречистим мислите си и да контролираме поведението си доколкото ни е възможно.

За всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанарова във “Фейсбук

–––––––––
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Здраве, Наука & Tex
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.